neděle 15. listopadu 2015

O ženách a problémech v partnerství

Fotka uživatele Deník Natálie Tothové.
PROBLÉMY, BO


























O ženách a problémech v partnerství


PROBLÉMY, BOLESTI, PÁLENÍ, SVĚDĚNÍ v oblasti vagíny poukazují na aktuální partnerská neléčená témata, kterými žena energeticky a emocionálně trpí. Často se tak děje po hádce, špatném zacházení ze strany partnera, neúctě k ženství a nebo vlivem energetických uzlů na penise partnera, které se vztahují k bývalým sexuálním partnerkám. Každopádně situaci prověřte, milé ženy, aby problémy nepostoupily výše.
RAKOVINA DĚLOŽNÍHO ČÍPKU postihuje často ženy, které dlouhodobě udržují vztah s mužem, který je ohrožuje, nemiluje, využívá je a nebo jsou tam nevěry. Aktivní myšlenkový program sebe-destrukce.
PROBLÉMY S DĚLOHOU se často dějí ženám, které si nechaly vzít násilným způsobem své ženství, svou sílu- podvolily se násilnému Jangu-partnerovi. Jsou to tzv. hodné holky, pro které není bezpečné být ženou. Mohlo by jim být opět ublíženo. Jako nebezpečnou vnímám roli Oběti a Trpitelky, opět jasná sebe-destrukce, rezignace na ženství.
PROBLÉMY S VAJEČNÍKY mají často ženy, které zažily traumatické dospívání. Možná zneužívání, možná násilí se sexuálním podtextem, ponížení, strachy z dospívání, 
z menstruace a z rodičovství. Ve vaječnících se ukrývají emocionální zranění od rodičů. Ne vždy ale platí, že levý vaječník znamená problém u matky a pravý u otce, ale může to tak nakonec být. Doporučuji situaci prověřit a zranění rozpustit.
PROBLÉMY S VEJCOVODY nabádají ženy k hlubšímu zkoumání svého vztahu k životu, k ženství, k mužství a k sexualitě. Někde v této oblasti a tématu je třeba rozproudit energii, aby volně plynula. Neřešené problémy si v této oblasti představte jako přetnutí hadice s vodou těžkým předmětem. Opět sebe-destrukční program, následkem nějakého strachu (programu) odpojení se od Života a energie.
Milé ženy, naše síla je v naší Yoni, tj. od vstupu do vagíny až po dělohu a vaječníky. Pokud v této části prožíváte nepohodlí, bolest nebo onemocnění, dopřejte si sexuální půst. Mluvte o tom s partnerem. Uzdravte své sebe-vědomí a naučte se správně pojmenovávat to, co se ve vás děje. Naučte se říkat NE, naučte se oceňovat, ohlídejte si své osobní hranice. Nenechte se zraňovat. Pochopte svou cykličnost a povězte o ní svému partnerovi.
Otevřete své zraněné Srdce a chopte se Darů, kvůli kterým jste ženou. Je krásné být ženou, oplýváte Láskou a jste něžná. Umíte přivést svého muže k větší integritě a celistvosti a když je to nutné, prostoupí vás energie Kálí a sjedná si v domácnosti pořádek.
S láskou Natálie*

Žádné komentáře:

Okomentovat