sobota 10. října 2015

Hořká čokoláda, jak to s ní vlastně je?





Hořká čokoláda, jak to s ní vlastně je?





Hořká čokoláda, jak to s ní vlastně je?
Jednou slyšíte že je čokoláda dobrá, 
jednou zase že je špatná, 
pochopitelně máte z těchto rozdílných informací 
v hlavě pořádný guláš. 
Zkusím vám s tím pomoci.

Jak dostat tmavou čokoládu 

do svého jídelníčku 

se všemi výhodami které čokoláda má?

Je důležité používat vysoce kvalitní tmavou čokoládu 
s minimálním obsahem 60% kakaa
Čím vyšší je procento kakaa tím 
je menší procento přidaného cukru popřípadě mléka. 
Když si dopřejete před cvičením trochu čokolády, 
získáte výhodu porce přírodní energie a 
známých účinků oxidu dusnatého. 
Tím budete při cvičení pociťovat větší sílu a 
lépe si trénink vychutnáte. 
Trocha cukru z čokolády bude během tréninku 
ve vašem těle stimulovat insulin a 
efektivněji využijete sacharidy, 
které jsou hlavním zdrojem energie pro tvrdý trénink!
Víte že existuje čokoláda, která je slazena 
přírodním sladidlem stévií? 
Existuje jich několik druhů, můžete 
Z vlastní zkušenosti vám povím, že jsem nepoznal 
žádný rozdíl od čokolády slazené cukrem. 
Jíst čokoládu a nepřibírat? 
Zdá se to jako pohádka, ale díky stévii je to realita!

Předtréninkový čokoládový dezert


  • 1 šálek ovesných vloček
  • 8 vaječných bílků
  • 1 šálek malin
  • 1/2 šálku tmavé čokolády slazené stévií
  • 1 banán
  • 1 odměrka proteinového prášku
Všechny ingredience smíchejte ve velké míse, naplňte do forem na pečení muffinů a pečte na 190 stupňů cca 27-30 minut.
DCPM(3) copy

Žádné komentáře:

Okomentovat