Jednou slyšíte že je čokoláda dobrá,
jednou zase že je špatná,
pochopitelně máte z těchto rozdílných informací
v hlavě pořádný guláš.
Zkusím vám s tím pomoci.
Jak dostat tmavou čokoládu
do svého jídelníčku
se všemi výhodami které čokoláda má?
Je důležité používat vysoce kvalitní tmavou čokoládu
s minimálním obsahem 60% kakaa.
Čím vyšší je procento kakaa tím
je menší procento přidaného cukru popřípadě mléka.
Když si dopřejete před cvičením trochu čokolády,
získáte výhodu porce přírodní energie a
známých účinků oxidu dusnatého.
Tím budete při cvičení pociťovat větší sílu a
lépe si trénink vychutnáte.
Trocha cukru z čokolády bude během tréninku
ve vašem těle stimulovat insulin a
efektivněji využijete sacharidy,
které jsou hlavním zdrojem energie pro tvrdý trénink!
Víte že existuje čokoláda, která je slazena
přírodním sladidlem stévií?
Existuje jich několik druhů, můžete
objednat zde: www.mojestevie.cz/cokolady-slazene-stevii/.
Z vlastní zkušenosti vám povím, že jsem nepoznal
žádný rozdíl od čokolády slazené cukrem.
Jíst čokoládu a nepřibírat?
Zdá se to jako pohádka, ale díky stévii je to realita!
Předtréninkový čokoládový dezert
- 1 šálek ovesných vloček
- 8 vaječných bílků
- 1 šálek malin
- 1/2 šálku tmavé čokolády slazené stévií
- 1 banán
- 1 odměrka proteinového prášku
Všechny ingredience smíchejte ve velké míse, naplňte do forem na pečení muffinů a pečte na 190 stupňů cca 27-30 minut.
Žádné komentáře:
Okomentovat