Plněná roláda z mletého masa
(opět něco jednoduchého,
rychlého a bez mázání nádobí :-))!
POTŘEBNÉ PŘÍSADY:
Mleté maso,
POTŘEBNÉ PŘÍSADY:
Mleté maso,
Tři druhy salámu (já dávám: šunku 20dkg, salám se zeleninou 20dkg a
anglickou slaninu 15 dkg),
červenou, žlutou a zelenou papriku,
nivu, hořčici a někdy přidávám i párek.
POSTUP PŘÍPRAVY:
Mleté maso si ochuťte, jak jste zvyklí. Já přidávám rohlík trochu namočený v mléce (nyní jsem vyzkoušela místo rohlíku strouhanku a řekla bych, že je to lepší !), dvě vejce, na drobno nakrájenou cibuli, česnek, grilovací koření a sůl. Nutné dobře promísit a dát na chvíli do chladna uležet.
Připravené maso si rozprostřete na alobal potřený olejem (cca 1 cm), potřeme hořčicí a poklademe salámem, šunkou, slaninou, nadrobno nakrájenými paprikami, nivou a doprostřed položíme párek.
Zabalíme, položíme na plech, podlijeme vodou a pečeme. Před dopečením roztrhneme nahoře alobal a necháme povrch zezlátnout.
Při pečení nezapomeňte dále podlévat!!!
POSTUP PŘÍPRAVY:
Mleté maso si ochuťte, jak jste zvyklí. Já přidávám rohlík trochu namočený v mléce (nyní jsem vyzkoušela místo rohlíku strouhanku a řekla bych, že je to lepší !), dvě vejce, na drobno nakrájenou cibuli, česnek, grilovací koření a sůl. Nutné dobře promísit a dát na chvíli do chladna uležet.
Připravené maso si rozprostřete na alobal potřený olejem (cca 1 cm), potřeme hořčicí a poklademe salámem, šunkou, slaninou, nadrobno nakrájenými paprikami, nivou a doprostřed položíme párek.
Zabalíme, položíme na plech, podlijeme vodou a pečeme. Před dopečením roztrhneme nahoře alobal a necháme povrch zezlátnout.
Při pečení nezapomeňte dále podlévat!!!
Rozprostřené maso na alobalu potřeném olejem, potřeme pikantní hořčicí..... |
Připravené na zabalení...... |
.....z blízka... |
.....a balíme..... |
.....a balíme... |
.....a balíme.... |
A teď už jenom celé zabalit do alobalu. Povrch potřete trochu olejem, půjde to potom lépe rozbalit. |
....hotovo! Podlijeme vodou a dáme péct. Při pečení nezapomeňte dále podlévat!!! Nebo si to můžete dát do ledničky připravené na druhý den. |
Hotové, upečené. |
Dobrou chuť |
Žádné komentáře:
Okomentovat