pondělí 16. prosince 2013

Klub ESSENS

Yogurt Maker ESSENS a ESSENS Colostrum Probiotics.

Yogurt maker ESSENS
Jogurtovač ESSENS se vyznačuje mimořádně snadnou obsluhou bez nutnosti jakéhokoli nastavování, ovládání nebo dohledu. Ohřev obstarává samoregulační inteligentní topné těleso PTC zaručující nejvyšší možnou bezpečnost a současně úsporný provoz. Jogurtovač je vyroben dle norem Evropské Unie, všechny použité materiály jsou stabilní a jogurtovací nádoba je zhotovena z vysoce kvalitní nerezové oceli určené pro potravinářské účely.

Základní vlastnosti a parametry:
- úsporný příkon 20W, samoregulační PTC topné těleso
- kvalitní nerezová nádoba na přípravu jogurtu se samostatným plastovým víkem
- celkový objem nádoby 1,5 l (s rezervou pro snadné rozmíchání probiotické směsi v 1 l mléka)
- čistý design bez komplikovaného ovládání s hladkým povrchem pro snadnou údržbu
- průhledné plastové víko umožňující sledovat přípravu jogurtu
- kontrolní dioda (signalizuje zapnutý stav)
Rozměry: průměr 214 mm, výška 145 mm (rozměry balení: 223×223×242 mm)
Hmotnost: 0,91 kg (hmotnost balení: 1,05 kg)
Součástí balení je návod v českém jazyce.

 
Prodejní cena: 840,- Kč

Yogurt Maker ESSENS
ESSENS Colostrum Probiotics
Doplněk stravy ESSENS Colostrum Probiotics obsahuje čtyři vybrané probiotické kultury - kmeny mikroorganismů s příznivými účinky, prebiotikum inulin a colostrum, které je zdrojem účinných protilátek. Výrobek je určen pro individuální přípravu „živých“ domácích jogurtů vysoké kvality.
* PROBIOTIKA = živé organismy, které vytváří rovnováhu střevní mikroflóry
** PREBIOTIKA = zdroj energie pro „jogurtové“ mikroorganismy a symbiotické střevní bakterie
Jogurt vytvořený z pro/prebiotické směsi ESSENS představuje takzvanou „funkční potravinu“. Tj. potravinu vyrobenou z přirozeně se vyskytujících složek, které mají vedle výživné hodnoty i příznivý účinek na zdraví konzumenta.
Obsah balení:
6 ks sáčků / 10 g směsi v jednom sáčku

Prodejní cena: 525,- Kč

ESSENS Colostrum Probiotics
Díky spojení ESSENS Colostrum Probiotics obohacených colostrem a jogurtovače ESSENS získáváte jedinečnou možnost vytvořit si opravdu zdravý bioaktivní jogurt nejvyšší možné kvality, který ideálním způsobem a bez přídavných chemických látek přirozeně přispívá k obnově vnitřní metabolické rovnováhy a zvýšení obranyschopnosti organismu.

Co potřebujeme k výrobě jogurtu: 
1 l (nejlépe plnotučného) čerstvého mléka, 1 sáček probiotické směsi ESSENS a jogurtovač ESSENS.

Příprava jogurtu: 
Do nerezové nádoby nalijete 1 litr mléka. Odstředěné nebo polotučné mléko produkuje řidší jogurt, zatímco z plnotučného mléka vyrobíte jogurt hustší. Je možné použít i mléko nepasterizované, které je však vhodné nejdříve převařit. Teplota mléka v jogurtovači nemá přesáhnout 43 °C, při delším působení vyšší teploty probiotické kultury hynou. Do mléka poté nasypete 1 sáček ESSENS Colostrum Probiotics a důkladně promícháte. Díky nádobě o objemu 1,5 litru bude příprava jogurtové směsi opravdu pohodlná, při míchaní v nerezové nádobě však doporučujeme používat plastové či dřevěné lžíce, aby se nádoba nepoškrábala.
Nerezovou nádobu poté přikryjete plastovým krytem, vložíte do hlavní části jogurtovače a uzavřete průhledným víkem. Díky unikátnímu topnému tělesu PTC se mezi nerezovou nádobu a samotný jogurtovač nepřidává voda! Po zapojení do zásuvky je automaticky zahájen proces výroby jogurtu. Ten trvá přibližně 4 – 6 hodin. Necháte-li jogurtové kultury pracovat déle, bude výsledný jogurt hustší a kyselejší. Záleží tedy pouze na vaší chuti, jak dlouho necháte přístroj zapnutý. Nemělo by to být však déle než 12 hodin. Jakmile je jogurt hotov, odpojte jogurtovač ze zásuvky. Ihned po dokončení procesu fermentace (mléčného kvašení) je jogurt připraven ke spotřebě. Ke stabilizaci (ztuhnutí) však důrazně doporučujeme umístit nádobu s jogurtem do chladničky, čímž se prodlouží i datum spotřeby. Doba uskladnění v chladničce by neměla přesáhnout 3 – 5 dnů.

Doba skladování:
Datum spotřeby nerozbalené probiotické směsi v sáčku je 6 měsíců od data výroby. Sáčky probiotické směsi skladujte při teplotě do 25 °C a chraňte před vyšší teplotou, která by mohla iniciovat předčasnou aktivaci bakteriálních kmenů.

Proč jogurt od nás? 
Jde o bioaktivní jogurt nejvyšší možné kvality vyráběný bez konzervantů, sladidel a dalších chemických přísad.
Jogurt vyrobený pomocí ESSENS Colostrum Probiotics se vyznačuje až 100 násobně vyšším počtem živých bakterií než běžně prodávané jogurty.
Díky jedinečnému výrobníku - jogurtovači ESSENS je možné si jej vyrobit kdykoliv a kdekoliv, a to již za 4 hodiny.

Přínos živých jogurtů ESSENS: 
Probiotická směs slouží k doplnění mléčných bakterií do zažívacího traktu, upravuje střevní mikroflóru narušenou v důsledku nevhodné stravy, léčbou antibiotiky apod. Zlepšuje a upravuje trávení, zabraňuje množení škodlivých látek a chrání sliznici žaludku a střev.
Svým působením napomáhá zvýšit odolnost organismu vůči případným infekcím a napomáhá celkovému posílení imunitního systému.
ESSENS Colostrum Probiotics dále napomáhá snížení hladiny cholesterolu v krvi, přispívá k přirozené ochraně proti průjmům, kvasinkovým infekcím, pomáhá tělu regulovat hladinu cukru v krvi, může podporovat vstřebávání vápníku a zmírňovat příznaky laktózové intolerance.
Colostrum obsažené v probiotické směsi ESSENS napomáhá podporovat obranyschopnost organismu, upravuje zažívání a má protizánětlivý účinek.

Užívání jogurtů ESSENS: 
Příznivé účinky probiotik na lidský organismus se projevují zejména při dlouhodobé a pravidelné konzumaci.
Ideální je užívat jogurt ESSENS čistý, ale můžeme ho dochutit ovocem, müsli, medem nebo marmeládou. Výborně chutná v salátech a je z něj možné připravit i dresink. Také se dá využít jako hydratační maska na obličej.


Pokud máte zájem o tuto vynikající novinku kontaktujte mně na adrese i.hufova@gmail.com nebo na telefonním čísle denně, vždy po 10té hodině +420774192746.

Pokud byste chtěli získat toto zboží za výhodnější cenu a ještě mnohem více zajímavých výrobků jak pro zdraví, tak pro krásu, staňte se partnery Klubu ESSENS, kontakt je stejný.

Pro zajímavost si prohlédněte webové stránky a možná vás to bude inspirovat: www.essens.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat