Debrecínské ragů z vepřového masa
POTŘEBNÉ PŘÍSADY:
o
300g vepřového plecka bez kosti
o
2 cibule
o
2 lžíce oleje
o
1 nožička párku
o
1 malý rajčatový protlak
o
2 větší papriky
o
100 ml smetany
o
1 lžíce hladké mouky
o
2 stroužky česneku
o
mletá paprika
o
drcený kmín
o
sůl
POSTUP PŘÍPRAVY:
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou
cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme,
okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. Vmícháme na nudličky pokrájené
papriky a dusíme, až je vše měkké. Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali
mouku, přidáme kolečka párku a společně povaříme. Doporučená příloha: těstoviny
a papriko-rajčatový salát.
Dobrou chuť
Žádné komentáře:
Okomentovat