neděle 21. června 2015

Nápoj, který rozpouští tuky během 4 dnů






Nápoj, který rozpouští tuky během 4 dnů. 

Publikováno 15.6.2015 
 Autor: Michaela Weissová 

Neznám nikoho, kdo by nechtěl přirozenou, přírodní, zdravou a zcela bezpečnou formou eliminovat svůj přebytečný tuk, pakliže nějaký má. V sekci Hubnutí vám postupně představuji nejrůznější recepty na funkční a jednoduché nápoje, které svým složením zrychlují metabolismus a tím i hubnutí a navíc jsou levné. Dnes mám pro vás tip na drink, který si jistě zaslouží vaší pozornost a zařazení do vašeho pitného a hubnoucího režimu, neboť již po 4 dnech jeho pravidelného pití uvidíte první výsledky.  Tento nápoj je pro každého, kdo už přestal věřit, že by se ještě někdy mohl vejít do svých oblíbených kalhot, šatů nebo se nebál ukázat v plavkách mezi lidmi. Je jednoduchý, velmi účinný a jeho příprava trvá jen pár minut. 
Ingredience: 
8 ½ šálky filtrované vody 
1 lžička nasekaného zázvoru (nebo lžíce sušeného) 
1 středně veliká okurka, na tenké plátky 
1 střední citron, na tenké plátky (v bio kvalitě nejlépe) 
12 lístků máty 
Příprava: 
Dejte všechny ingredience do džbánku a smíchejte je večer. Dejte do lednice a nechte přes noc louhovat. Před nalitím nápoje do sklenice vyjměte plátky citronu, zázvor a máty listy a popíjejte během jednoho dne. Na další den si připravte nápoj čerstvý
Tento nápoj vás bude účinně hydratovat a tato každodenní kůra se doporučuje držet alespoň 4 týdny. Za tu dobu společně s nepřejídáním se, zařazením většinového podílu čerstvého ovoce a zeleniny a každodenními procházkami alespoň 30 minut, budete postupně ztrácet všechna přebytečná kila.   
Jak to funguje a proč je to tak efektivní? Každá ingredience tohoto nápoje má velmi uzdravující, pročišťující a detoxikující účinky na zdraví a když se spojí, je to skutečná bomba, která vám pomůže odstranit přebytečná kila. 
Okurka: Okurka působí jako diuretikum, má málo kalorií a spoustu vlákniny a je užitečná pro udržení zásadité ph těla – krve. Při hubnutí je velmi doporučována pro svůj obsah vody. Zázvor: Ve studii, která se konala v Institutu pro lidskou výživu na Kolumbijské univerzitě bylo několik účastníků podrobeno testu, kdy pili horký nápoj se zázvorem. Každý účastník se poté cítil plnější a tím neměl sklony k přejídání, lépe mu fungovalo trávení, zrychlil se metabolismus, snížily se záněty v těle a zadržoval méně vody. 
Citrón: Vláknina pektin, obsažená v citrónech, pomáhá potlačovat chuť k jídlu a detoxikuje tělo. Jakmile se citronová šťáva metabolizuje v krvi, její minerální látky alkalizují krev. 
Máta: Máta pomáhá trávení, zamezuje nafouknutému břichu, kontroluje nadměrnou chuť k jídlu a osvěžuje tělo svou chladivou chutí a povahou. 
Voda: S dostatkem filtrované vody bude vaše tělo hydratované, tudíž budete mít krásně vypnutou pleť i rty, nebudete unavení, vaše klouby a svaly se krásně promažou během cvičení, odplavíte uvolněné toxiny a snížíte si chuť k jídlu. Pamatujte, že hlad je mnohdy převlečená žízeň.   
Jediné, co si opravdu můžete dovolit ztratit jsou nadbytečná kila, která vám dají sbohem pravidelným pitím tohoto nápoje, který je zdravý, levný, účinný a jednoduchý. 



Na zdraví!

Žádné komentáře:

Okomentovat