úterý 22. července 2014

Debrecínské ragů z vepřového masa





Debrecínské ragů z vepřového masa
POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

o    300g vepřového plecka bez kosti
o    2 cibule
o    2 lžíce oleje
o    1 nožička párku
o    1 malý rajčatový protlak
o    2 větší papriky
o    100 ml smetany
o    1 lžíce hladké mouky
o    2 stroužky česneku
o    mletá paprika
o    drcený kmín
o    sůl

POSTUP PŘÍPRAVY:


Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. Vmícháme na nudličky pokrájené papriky a dusíme, až je vše měkké. Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, přidáme kolečka párku a společně povaříme. Doporučená příloha: těstoviny a papriko-rajčatový salát.

Dobrou chuť