středa 9. července 2014

Ženská a mužská esence




ŽENSKÁ ESENCE ~ 

znamená empatii, duševní hloubku, intuici, jemnost, pomalost, zaoblenost, něhu, schopnost tvořit a inspirovat, společenství, družnost, schopnost ovinout, ticho, emoce, mravenčí práce. Energie je plynulá a poddajná.

MUŽSKÁ ESENCE~ 

stálost, povrchnost (opak hloubky), strategie, aktivita, rychlost, silný duch, plánování, přesnost, řešení, být první, samostatný, materiální zabezpečení, boj o přežití, výzva, soustředění, práce= rychlý viditelný výsledek. Energie proudí v intervalech a je ohraničená.

Krásný den, užijte si jej ve své esenci*

Natálie
Fotka: ŽENSKÁ ESENCE ~ znamená empatii, duševní hloubku, intuici, jemnost, pomalost, zaoblenost, něhu, schopnost tvořit a inspirovat, společenství, družnost, schopnost ovinout, ticho, emoce, mravenčí práce. Energie je plynulá a poddajná.

MUŽSKÁ ESENCE~ stálost, povrchnost (opak hloubky), strategie, aktivita, rychlost, silný duch, plánování, přesnost, řešení, být první, samostatný, materiální zabezpečení, boj o přežití, výzva, soustředění, práce= rychlý viditelný výsledek. Energie proudí v intervalech a je ohraničená.

Krásný den, užijte si jej ve své esenci*

Natálie

Žádné komentáře:

Okomentovat