pátek 25. září 2015

BOLESTI ZAD A ŠÍJE

Fotka uživatele Jitka Bičíková / Záhadná lymfa.




BOLESTI ZAD A ŠÍJE - DUCHOVNÍ PŘÍČINA
Problémy se zády signalizují, že necítíme pevnou oporu v životě. 
Páteř je náš pevný opěrný systém - ukazuje na naše jistoty a opory.
PROBLÉMY A BOLESTI V HRUDNÍ OBLASTI
Ukazují na pocit nedostatku citové opory (v hrudníku je srdeční čakra - láska, city, vztahy). Vaše rodina, manžel, partnerka, šéf, kolegyně vám nerozumí či vám nedávají tolik citu, náklonnosti, péče kolik byste ho potřebovali, či ho strádáte úplně.
BOLEST ZAD BEDÉRNÍ PÁTEŘE A KŘÍŽE
Máte strach a obavy, že vám někdo vrazí nůž do zad? Bojíte se ohlédnout co je za vámi?
Jste-li na mizině a řešíte finanční problémy více než je zdrávo? Tak Vás možná bolí v kříži. Mnozí z Vás se domnívají, že peníze jsou tou nejdůležitější věcí v životě a nelze bez nich žít.
Bederní páteř, nám říká: "Co vše si nakládáte na svá bedra? Nakládáte si jen to, co zvládáte a musíte, nebo si nakládáte samy daleko více než je zdrávo?" Celá záda představují naši minulost. Začíná-li vás "divně" bolet záda, může to znamenat, že řešíte něco, co jste v minulosti nevyřešili a znovu se to objevilo. Neuzavřená minulost do které se vracíte.
Tato část zad je přímo spojena s finanční stránkou života. Pokud jste se svou finanční situací nespokojeni, máte za to že vás v práci špatně platí, nebo se bojíte, že nepřiměřeně utrácíte a tyto myšlenky vám nedají pokoj, může se to projevit v bederní oblasti a spodní části zad.
"Co si nakládáte na svá BEDRA?" "Jaký kříž nosíte na svém "kříži na zádech?"
BOLEST KRKU A ŠÍJE
Na šíji leží tíha pocitu viny a sebe ponížení. Pokud vás trápí bolesti šíje, jste k sobě příliš kritičtí, nemůžete si odpustit nějaký skutek nebo jednání. Když sami sobě odpustíte a dokážete požádat o prominutí toho, před kým se cítíte vinni, bude to možná ten nejúčinnější lék.
Jste příliš tvrdí samy na sebe, úkolujete samy sebe až na pokraj vašich sil, vše musíte zvládnout samy a v hlavě žijete tím, co vše musíte stihnout. ALE NEMUSÍTE!!!
Bolest za krkem, tzv. "babského hrbu" nám říká, že máme ZPOMALIT. Přestat úkolovat samy sebe, a snažit se nestihnout vše najednou. Vypnout hlavu a udělat JEN to nejnutnější a naučit se CO opravdu není nutné!!
Bolest šíje a krku ukazuje na člověka, 
který NEŽIJE V RADOSTI, ALE JEN VE STAROSTI
Váš den je plný úkolů, jedete jako "motorová myš" a ani samy sebe nepochválíte za to, a nejste na sebe pyšni, ba dokonce máte výčitky, že jste něco mohli udělat lépe, nebo ještě nestihli.
Vaším úkolem je - naučit se na život a vše se dívat více s nadhledem!! To je také důkazem toho, proč dnes každý trpí na BOLEST KRČNÍ PÁTEŘE. Uspěchaná doba, musíme vše stihnout, zařídit a vytváříme na sebe samy velký tlak. Čím více "uberete plyn", tím více bolest na krku zmizí.

Žádné komentáře:

Okomentovat