neděle 12. ledna 2014

Erotický horoskop 2014 - 1.

Prvé štyri znamenia zverokruhu:

Barani, Býci, Blíženci a Raci,

čo vás čaká v posteli?

 
 
02.01.2014 Autor: yh, Diva.sk, Foto: Dreamstime.com

Už mnoho z vás sa zrejme dočítalo, čo vás čaká v živote v najbližších mesiacoch. Ak k vám podľa týchto veštieb nebude 2014-tka priať tak, ako by ste si želali, ešte nezúfajte. Stále tu máte aj možnosť v podobe ďalšieho horoskopu, ktorý sa viac zameria na vaše súkromie. O tom, čo vás čaká v láske a sexuálnom živote si dnes prečítajú prvé štyri znamenia zverokruhu, a to Baran, Býk, Blíženci a Rak.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Erotický horoskop 2014: Baran



Ženy narodené v tomto znamení môžu najmä v prvej polovici roka očakávať horúce radovánky. Vaša erotická energia bude stimulovaná a s partnerom doženiete všetky svoje resty. Ak nie ste zadané, dávajte pozor na krátke romániky. Niektorý z nich by vám totiž mohol ľahko zlomiť srdce a vy by ste sa z toho nemuseli tak skoro spamätať. Pretože v oblasti citov budete po skončení tohto obdobia veľmi zraniteľné.
Koncom roka by ste mohli nadviazať trvalejší vzťah. Nájdete niekoho, s kým si budete perfektne rozumieť a bude vašou dlho hľadanou spriaznenou dušou. Skúste popracovať na vašom zovňajšku. Väčšina Baranov má za sebou únavný rok, ktorý sa odrazil aj na ich vzhľade. Ak chcete byť atraktívnejšie, je nutné vybrať si istú prestávku a zamerať sa potom viac aj na súkromie.
Vašim osudovým znamením bude tentoraz Strelec. Očakávajte s ním divoké vášnivé vzplanutie, ktoré vám nedovolí vytiahnuť si hlavu z romantických oblakov. Výborne zladené budete aj s Váhami alebo inými Baranmi. Ten, na koho by ste si však mali dávať pozor, bude Škorpión. Bude sa síce na vás milo usmievať, no jeho dlhodobé záujmy budú odlišné a kvôli tomu môže medzi vami dôjsť k poriadnym škriepkam.
I keď ste v živote rady nezávislé a nemáte rady, ak vás niekto diriguje, pretože chcete byť radšej tou vodcovskou osobou, v láske je to úplne inak. Ste nešťastné, ak máte byť osamotené a nemôžete aspoň v pohodlí domova cítiť nejakú oporu. Všetku túto pomoc od vašich partnerov im potom neskôr štedro odplatíte prostredníctvom posteľných radovánok. V tomto roku sa však majte na pozore, pretože škriepky, ktoré obvykle rady vyvolávate, nemusíte už tak poľahky vyžehliť. Každý má len jednu trpezlivosť a ten smolný deň môže prísť zrazu aj ku vám, tak aby ste potom neboli nepríjemne prekvapené. Snažte sa stiahnuť, byť trošku v úzadí a počúvať toho, komu na vás tak záleží.




 
 
 











Erotický horoskop 2014: Býk
 
 
Vašim snom je, aby vás partner miloval tak, ako to čítate v knihách. Túžite po veľkej romantickej láske a neutíchajúcej vášni vo vašej spálni. Nie vždy sa to však podarí dosiahnuť a preto sú ženy narodené v znamení Býka často sklamané a stále márne hľadajú to, čo sa nedá dosiahnuť. Keď však nájdu svojho vyvoleného a ten im splní všetky ich túžby, sú verné a zbožňujú ho tak, že to niekedy hraničí až s posadnutosťou.
Tento rok sa v sexuálnej oblasti bude u vás niesť v znamení veľkých zmien. Neznamená to však, že si nútene musíte nájsť nového partnera. Skôr to chápte tak, že i váš starý vzťah dostane novú šancu a budete hľadať iskru, ktorú ste už stratili. Musíte byť však veľmi otvorené experimentovaniu. Nebojte sa pristať na partnerove ponuky a opustite pohodlnú klasiku, ktorej ste boli verní doteraz. Zároveň sa však nebojte stanoviť vaše medze. Ak by ste boli príliš tlačené do toho, čo sa vám nepáči, môžete počas leta vybuchnúť a to môže pochovať posledné nádeje na spoločnú budúcnosť.
Prebudí sa vo vás i nečakaná žiarlivosť. I keď ste doteraz túto vlastnosť nepoznali, zrazu vám začne byť veľmi nepríjemné, keď sa bude okolo vášho partnera krútiť iná žena. Vyhraďte si svoje teritórium, no zároveň dávajte pozor na to, aby ste nepôsobili príliš agresívne a neznechutili sa vašej láske.
Zabudnite na sebakontrolu a dajte voľnejší priechod vašim citom. Vaša erotika bude vďaka tomu korenistejšia a vzrušujúcejšia. Ak ste stále nezadané, stiahnite z vašich požiadavok. Nie vždy musia byť diamanty tou výhrou, po ktorej túžite. Niekedy môže potešiť aj obyčajný kvet a človek, ktorý je vás ochotný počúvať. Ideálnym celoživotným partnerom je pre vás muž narodený v znamení Raka. Medzi vami dvoma nastane krásna symbióza a budete vzájomnou oporou aj v tých ťažších časoch.
Ďalším ideálom sú pre vás Váhy. Dokážu byť tolerantné pre vašu výbušnosť a zároveň tým správnym korením pre váš sexuálny život. Pozornosť zbystrite pri mužoch zo znamenia Panny. V roku 2014 budú práve tým neodolateľným prvkom, ktorý povznesie erotiku do vyššej sféry a otvorí vám tajomné komnaty, ktoré poriadne rozohnia vaše city.


 
 

 

 

 

 

 

 

Erotický horoskop 2014: Blíženci



Ak túžia ženy narodené v tomto znamení po krátkodobom, no veľmi vášnivom dobrodružstve, mali by si nájsť nejakého Barana. Ten ideálne dokáže pokryť ich túžby a zároveň sa včasne rozlúčite ešte v časoch, kedy by sa z vás stali úhlavní nepriatelia. Pretože po dlhšom spolunažívaní si začnete uvedomovať všetky svoje chyby a ako ste v praktickom živote nekompatibilní. No ak túžite po veľkej láske, tak potom zalovte medzi Levmi. Tí sú pre vás veľkou oporou a pomôžu vám splniť aj vaše najtajnejšie sny.
Tento rok sa pre vás bude niesť skôr v znamení flirtíkov. Nesnažte sa hľadať ani stabilného partnera, pretože vám hviezdy nebudú priaznivo naklonené a nemuselo by to dopadnúť podľa vašich romantických predstáv. Namiesto toho si užívajte neviazanú hru, ktorú rozohráte s nejakým novým objavom a čakajte, či sa neskôr z neho naozaj vykľuje človek, o ktorého je hodné stáť.
V dlhodobých vzťahoch sa naplno prejaví vaša rozdvojenosť. V niektorých momentoch budete vášho partnera milovať a v iných by ste od neho najradšej utiekli. Nechajte všetko plynúť časom a uvidíte, že sa aj prípadné problémy vyriešia. Tým riešením, na ktoré sa budete môcť spoľahnúť, však určite nebudú posteľné hry. Čaká vás totiž mierne obdobie stagnácie. Na chvíľu budú jednoducho vo vašom centre záujmu podstatnejšie iné veci, ako sex.
Skúšajte však niečo nové, čo vás môže opäť vrátiť do hry. Ideálnou voľbu pre vás by mohol byť tantrický sex. Dokáže pomôcť vtedy, ak si myslíte, že vás už nemôže nič nové prekvapiť. Budete sa vzájomne viac vážiť a poskytnete si aj intenzívnejšie uspokojenie. Začnite si taktiež viac dôverovať. Váš partner vo vás skutočne vidí atraktívnu osobu a vy sa nezapodievajte drobnými chybičkami krásy, ktoré on vôbec nevníma. Oberá vás to o zážitok a nedokážete tak ani jemu dať všetko, čo by si zaslúžil.
Na konci roka však očakávajte aj ostrú skúšku vašej vernosti. Do života vám totiž vstúpi človek, ktorý vás bude veľmi priťahovať a budete mať čo robiť, aby ste sa vedeli sústrediť na iné veci. Bude len na vás, ako sa zachováte, no myslite pri tom na to, ako môžete ublížiť vášmu aktuálnemu partnerovi a pochovať všetko, čo ste si za ten čas vybudovali.


 
 

 

 

 

 

 

 

Erotický horoskop 2014: Rak



Celkovo sa rok 2014 bude niesť pre Rakov v znamení veľkých emócií. A tie môžete očakávať aj v oblasti intimity a lásky. Všetko budete prežívať podstatne intenzívnejšie a veľmi rýchlo do toho vtiahnete aj vášho partnera. Užívajte si tieto šťastné chvíľky, ktoré vám budú dopriate. Odporúča sa dokonca dopriať si aj nejaký romantický pobyt, počas ktorého si vychutnáte veľa spoločných chvíľok v súkromí. Vaše vášne budú stúpať najmä v jesennom období. Keď bude ostatným klesať nálada, vám nezmizne úsmev z pier.
Veľa z toho môžu vyťažiť aj nezadané Račice. Od jari sa totiž môžete tešiť na to, že sa zvýši vaša atraktivita. Budete príťažlivejšie pre svoje okolie a dobrá aura ovplyvní aj hľadanie partnera. A potom si už len stačí vybrať to, čo by ste očakávali od vášho milostného života v najbližšom období. Ak hľadáte sexuálnu harmóniu a dokonalé spojenie, tak sa zamerajte na niekoho narodeného v znamení Býka. Pokiaľ chcete stabilitu, dôveru a serióznosť, bude pre vás vhodnejší nejaký Lev. No a najlepšie si zo sexuálnej stránky jednoznačne sadnete s mužom narodeným v znamení Rýb.
Jednej veci sa však vo vašom vzťahu musíte zbaviť. A tou bude úzkostlivosť a strach z toho, že urobíte niečo nesprávne a prídete o toho, koho tak milujete. I keď možno máte z minulosti negatívnu skúsenosť, pretože Raci vedia byť v tomto veľkí smoliari, snažte sa zbaviť nepríjemných pocitov a choďte v novom vzťahu od nuly, pretože inak nikdy nenájdete toho pravého. A tento rok by vám mohol byť aj v tomto smere veľmi prajný. Nerobte však prvý krok. Nechajte sa zvádzať, pokojne robte aj trošku drahoty, budete pre váš nový objav vzácnejšia a vašu lásku si bude neskôr o to viac ceniť.
Pri sexe stavte na intuíciu. Nechajte sa viesť vlastnými pocitmi, pokúste sa viac experimentovať. Váš partner bude k vám otvorený a nechá sa zlákať vašou ponukou. Takže teraz je naozaj ten ideálny čas, aby ste si splnili nejaké erotické túžby, ktoré ste sa z rôznych príčin báli doteraz prezradiť. Neskúšajte však drsnejšie praktiky. Váš partner by ich od vás neočakával, pretože vás berie ako jemnú a decentnú osobu a mohli by ste ho touto požiadavkou nepríjemne zaskočiť.

Už zajtra sa dočítate, čo v posteli čaká ďalšie štyri znamenia zverokruhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat