pondělí 13. ledna 2014

Erotický horoskop 2014 - 2.

Čo čaká v posteli

Levov, Panny, Váhy a Škorpiónov?

 
 
03.01.2014 Autor: yh, Diva.sk, Foto: Dreamstime.com

Už mnoho z vás sa zrejme dočítalo, čo vás čaká v živote v najbližších mesiacoch. Ak k vám podľa týchto veštieb nebude 2014-tka priať tak, ako by ste si želali, ešte nezúfajte. Stále tu máte aj možnosť v podobe ďalšieho horoskopu, ktorý sa viac zameria na vaše súkromie. O tom, čo vás čaká v láske a sexuálnom živote si dnes prečítajú druhé štyri znamenia zverokruhu, a to Lev, Panna, Váhy a Škorpión.

 
 
 
 

Erotický horoskop 2014: Lev

 
Všade, kde sa pohnete, očakávajte, že budete centrom pozornosti. Bude za to môcť vaša charizma, ktorá sa hneď od januára posilní a bude hrať vo váš prospech. Toto so sebou nesie jedno veľké pozitívum. Stanete sa viditeľnejšou aj pre vašu životnú lásku. Môžete si byť isté, že práve v tomto roku nájdete vášho vyvoleného, s ktorým čoskoro začujete aj zvuk svadobných zvonov. Ešte predtým však budete musieť na sebe zapracovať a odstrániť niektoré zlozvyky z intímneho života. Teraz je totiž ten správny čas, aby ste nabrali odvahu vypočuť si kritiku a urobiť veľkú zmenu.
Tou prvou vecou je, že napriek tomu, že sa cítite ako sexuálne bohyne, stále sa môžete niečo nové naučiť. Neberte teda partnerovu iniciatívu zle a keď vám navrhne, aby ste niečo nové vyskúšali, nechce vás tým provokovať, iba posunúť niekde ďalej. Ďalej určite nebláznite hlavu viacerým chlapom. Umlčte tú malú potvorku vo vás, pretože i keď to beriete len ako nevinnú hru, vášmu partnerovi sa to nemusí páčiť. No a v neposlednom rade aspoň niekedy uberte zo svojej dominancie a nechajte prevziať iniciatívu aj vášho partnera.
Rok 2014 sa pre vás rozdelí do troch rovnomerných fáz. Prvá sa bude niesť v znamení otvorených citov, druhá v hasení problémov a tretia vo veľkej vášni. Na sklonku roka sa vo vás začnú prebúdzať hormóny a sex vám bude behať myšlienkami častejšie ako inokedy. Máte však šťastie na to, že ste natrafili na toho správneho partnera a ten vám istotne vyjde v ústrety. Najlepšie by bolo, aby bol narodený v znamení Strelca, pretože chémia bude medzi vami fungovať na najvyššej úrovni.
Jednoznačne si dávajte pozor na Vodnárov. Títo muži nie sú pre vás stvorení. Nestačili by vášmu tempu a vy by ste a cítili sklamané. Lásky skôr v tej priateľskej úrovni sa zase dočkáte od Rakov. Levice sú rady, ak sú obdivované a preto počas sexu rady prijímajú desiatky komplimentov. Ak sa ich nedočkajú, neváhajú pokojne hľadať ďalej. I v tomto roku sa vám črtá možnosť nejakej avantúrky, ktorá vás zachráni od nudy vo vašom stálom vzťahu. I keď vy k tomu budete pristupovať benevolentne, vášho milovaného sa to dotkne citlivejšie, ako by ste očakávali a práve kvôli tomu prídu v druhej časti roka problémy, ktoré bude nutné rýchlo hasiť.
 
 

 

Erotický horoskop 2014: Panna

 
 
Napriek pomenovania vášho znamenia určite nie ste žiadne svätice. Navyše ku sexu nepristupujete zväčša romanticky, ale skôr realisticky. Viete, čo vás dokáže uspokojiť a preto idete rovno na vec. Partnerovi hneď na začiatku prezradíte vaše potreby a nesnažíte sa zamerať len na vlastné uspokojenie. Zároveň dokážete byť veľmi tolerantné a chápavé. Chcete všetko skúšať, no ak váš vyvolený povie nie, nepokúšate ďalej a zmierite sa s tým, čo máte.
Tento rok bude znamenať v oblasti erotiky pre vás väčšinou komplikácie. Môžete očakávať neveru. Či už z vašej alebo z partnerovej strany. Ak bude vinníkom on, bude vás to veľmi bolieť, no budete sa snažiť odpustiť, i keď negatívne naladenie bude vo vás prevládať i po zvyšné mesiace. Ak budete tou vinníčkou vy, všímajte si vaše okolie. Medzi vašimi blízkymi priateľmi sa nachádza jeden zradca, ktorý to na vás všetko vyzradí a v konečnom dôsledku sa to všetko môže skončiť i rozchodom. Nezúfajte však, môže vás to neskôr posunúť ďalej a vyjdete z toho aj tak ako víťaz.
Váš partner sa bude cítiť trošku zanedbávaný. Snažte sa mu preto vyvrátiť túto domnienku tým, že ho začnete opäť zvádzať. Buďte hravé, vyzývavé a taktiež trošku neslušné. Jednoducho ho prekvapte niečim, na čo ste už vo vašom vzťahu zabudli a môže mu to opäť pozdvihnúť sebavedomie. Vráťte ho späť na ten piedestál, na ktorom ste ho mali aj na začiatku, aby sa cítil znova obdivovaný.
Ak neurobíte ústretový krok vy, začne pomaly o vás strácať záujem a na jar by sa mohla prehĺbiť kríza medzi vami. Potom to budete však vy, kto bude trpieť. Stratený záujem o vás budete niesť veľmi ťažko a môže to skončiť aj niekoľkotýždňovým mlčaním a absenciou vzájomného kontaktu.
V sexuálnej oblasti si budete najlepšie rozumieť s mužmi narodenými v rovnakom znamení. Dokážete tak vzájomne pochopiť vašu otvorenosť a nemusíte sa obávať ani vzájomnej disharmónie. Rovnako dobre si rozumejú aj s Kozorožcami a stabilný vzťah vytvoria s Rybami alebo Býkmi. V tomto prípade to však časom môže začať chýbať kvôli strate príťažlivosti. Obaja majú totiž odlišné názory, ako pristupovať k erotike a to ich môže nakoniec úplne rozdeliť.
 


 
Erotický horoskop 2014: Váhy

 
Ich umelecké cítenie a istá dávka bohémskosti sa prenáša i do sexuálneho života. Často sú to divé žienky, ktoré rady experimentujú. Je ich veľmi ťažké skrotiť a najväčšiu moc majú nad nimi v tomto smere Vodnári. Spolu dokážu uzavrieť dokonalé partnerstvo tak po duševnej, ako aj po praktickej a sexuálnej stránke. Ohnivé to môže byť aj s mužom narodeným v rovnakom znamení. Ich vzťah by však nemal dlhú perspektívu, pretože by bol pochovaný po praktickej stránke. Nevhodným partnerom je Baran a Kozorožec.
Prvé tri mesiace v roku vám budú veľmi prajné. Nájdete si životnú lásku a pokiaľ už máte stáleho partnera, bude váš sexuálny život prekvitať, ako ešte nikdy predtým. Pripísať to budete môcť najmä na vrub vašej úprimnosti. Buďte k sebe veľmi otvorení, aby ste si mohli prezradiť všetky túžby a taktiež ich potom splniť. Snažte sa dokonale si toto obdobie užiť, pretože potom príde mierny útlm. Partner sa bude cítiť unavený a vy budete pociťovať nedostatok pozornosti. Neberte mu to však za zlé, nechajte ho vydýchnuť a potom to bude opäť také skvelé ako v predchádzajúcich mesiacoch.
Sexuálnym apetítom si budete vynahrádzať aj smolu, ktorá sa vám bude lepiť na päty. V partnerovi budete cítiť veľkú oporu a keď už budete na dne so silami, baterky si opäť doplníte práve týmto príjemným spôsobom. Aspoň na tomto mieste budete chcieť vyniknúť a dopriať si tak malú satisfakciu.
Láska bude pre vás posvätným chrámom. No dávajte si pozor na rýchlu zmenu nálad, ktorú budete predvádzať aj v intímnom živote. Mužov bude baviť striedanie úloh len do určitej miery. Keď na nich vybehnete v nevhodnej chvíli, môžete si to pokašľať ešte aj na tejto inak pevnej pôde. Uberte najmä z vašej túžby byť tou osobou, ktorá hrá v posteli hlavnú úlohu. Občas by chcel zahviezdiť aj váš partner. Mimochodom, aj vám môže takáto možno nečakaná reakcia padnúť vhod a pre zmenu budete viac dostávať, ako dávať.
Ak nemáte ešte stále pri sebe vašu osudovú lásku, zbystrite pozornosť pri mužoch narodených v znamení Býka, ktorí môžu byť pre vás tou osudovou voľbou. No pokiaľ žijete v manželstve, naučte sa viac rešpektovať. Inak budete medzi sebou zbytočne bojovať a uberať si z vlastných síl na zbytočnosti.
 
 
 
 
 

Erotický horoskop 2014: Škorpión

 
Nebezpečenstvom všetkých Škorpiónov je, že sú príliš vlastnícki. Keď milujú, tak chcú mať svoje city opätované na sto percent. Ak sa to tak čo i len z malej časti nestane, sú zúriví a robia veľké žiarlivostné scény. Niekedy stačí taká maličkosť, akou je decentný úsmev na predavačku za to, že vášmu partnerovi v niečom poradila. Keď ste aj v tomto smere úplná Škorpiónka, majte sa na pozore. Tento rok bude totiž kritickým pre váš vzťah. A pokiaľ neprehodnotíte vaše správanie, budete práve vy tou vinníčkou, ktorá sa zaslúži za jeho rozpad. Nový partner by sa vám potom hľadal tento rok už len veľmi ťažko a museli by ste sa uspokojiť s chvíľkovou samotou.
V sexe však buďte viac sebecké. Doteraz ste boli zvyknuté na to, že ste všetku pozornosť venovali partnerovi. Snažili ste sa dbať najmä na jeho uspokojenie a aby ste boli pre neho vždy tou dokonalou, no vaše potreby šli automaticky stranou. Skúste teraz brávať oveľa viac pre seba a uvidíte, že sa to zapáči i vášmu partnerovi. Keď uvidí, ako si vychutnávate sex, tak i on dostane väčšiu chuť na vaše opätovné spoznávanie.
Pripravte sa taktiež aj na niekoľko prekvapení. Tie budú zväčša pozitívne. Tipujete správne, že vás bude prekvapovať najmä váš partner. Nalaďte sa preto na to pekné, čo vás čaká a vytvorte už vopred peknú atmosféru, ktorá bude priať i vášmu vzťahu. Posledná štvrtina roka sa už bude niesť v pokojnejšom duchu. Nájdete stratenú harmóniu a budete si užívať vzájomnú prítomnosť.
Skúste si naplánovať dovolenku, na ktorú však pôjdete len sami. Neťahajte na ňu ani žiadnych priateľov a ani vaše deti. Tento čas je určený len pre vás a na utuženie vášho vzťahu. Veľmi vám to pomôže a ľahko sa vám podarí vybudovať aj väčšiu dôveru, akú ste mali doteraz.
Okoreňte si váš sexuálny život aj nejakými hračkami. Kúpte si pekný darček, ktorým potešíte oboch a potom to vyskúšajte aj za dverami spálne. Nehanbite sa a užite si prílev rozkoše, ktorý sa vám naskytne z nového zážitku. Experimenty sú vám blízke, tak sa neuzavrite ani pred touto možnosťou. Oprášte aj vaše zvodcovské schopnosti. Nakúpte si peknú bielizeň a poďho do opätovného laškovania.
 
Už zajtra sa dočítate, čo v posteli čaká posledné štyri znamenia zverokruhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat