pátek 31. ledna 2014

Novinka o léčbě AIDS


 
hlavicka_1.jpg
 
 
 

Uzdravený z AIDS

 
Do Gersonovy kliniky pro léčbu civilizačních chorob v Mexiku přichází každý rok spousty lidí s rakovinou, aby se zachránili před touto zákeřnou chorobou.  Přišel i pacient, který trpěl AIDS. Měl koncentraci virů HIV 103 000. Nasadili mu, stejně jako ostatním, výživovou terapii - pouze rostlinnou stravu bohatou na enzymy, vitamíny, minerály a fytonutrienty. Po 3 měsících se - k překvapení lékařů, uznávajících pouze chemickou medicínu - koncentrace virů HIV snížila na 3030. A za 9 měsíců nedokázali v jeho těle identifikovat ani jeden jediný virus. Zázrak? Vůbec ne. 
Již před 10ti lety ukázaly vědecké studie, že vitamín C ve velkých dávkách může snížit schopnost replikace virů o více než 99%! A také že vitamíny B6 a B12, kyselina listová a další nepostradatelné živiny zvyšují produkci leukocitů - tedy bílých krvinek, které nás chrání před všemi druhy infekcí. AIDS tedy není nevyléčitelná choroba, jak nám tvrdí oficiální medicína. 

AIDS jako byznys
Farmaceutické společnosti tyto informace znají již 10 let a přesto o nich veřejnost neví. Proč?
Nevyléčitelné a smrtelné choroby vyvolávají strach a když máte strach, jste snadno manipulovatelní. V zoufalé touze po záchraně přistoupíte na cokoliv. Díky zadržení těchto informací přistoupíte na léčbu chemickými léky. Léky na AIDS jsou drahé a jsou patentované. Terapii rostlinnou, syrovou stravou si patentovat nelze. Vitamín C je levný. 
Z hlediska výdělku je lepší nechat umírat každoročně tisíce a tisíce lidí bez léků (protože na to nemají) a vydělat na strachu těch, kteří na to mají, nebo za které to zaplatí pojišťovna, než zveřejnit tuto informaci a léčit lidi levným vitamínem C. Nejdůležitější je udržet nakaženého virem HIV co nejdéle naživu, aby co nejdéle užíval léky, než nakonec zemře… 

Poznámka k vitamínu C:
Varuji před užíváním levného vitamínu C - např. v šumivých tabletách. Svým složením způsobuje zdravotní problémy a má v sobě přídavné látky, které jsou pro zdraví škodlivé. 
Pokud jsme zdrávi, je lepší a účinnější sníst 1 pomeranč, než si dát 1000 mg umělého, chemického vitamínu C.
Pokud je čověk nemocný a potřebuje použít vitamin C k léčbě, tedy potřebuje extrémně velké dávky, doporučuji objednat si Vitamin C Ester.
Tato forma umělého vitaminu C nezpůsobuje růst ledvinových kamenů ani při dlouhodobé konzumaci a je šetrná pro náš žaludek a trávicí trakt. Není toxický ani při vysokých dávkách. Jeho užívání nezpůsobuje kyselost tkání. 

Přeji Vám pevné zdraví. 
Tomáš Kašpar

Žádné komentáře:

Okomentovat