neděle 12. ledna 2014

Finančný horoskop na rok 2014

 

Kto bude mať hojno a kto bude uťahovať opasok?

Autor: Redakcia magazínu Diva.sk, Kruk, Foto: Dreamstime.com
Rozbehol sa rok 2014 a s ním aj nové predsavzatia a očakávania. Mnohí z nás iste premýšľajú:
Čo nové a nečakané sa stane? Aký bude náš osud v najbližších mesiacoch? Nemali by sme zabúdať na domáce financie a plánovanie domáceho rozpočtu.
Nechajte sa inšpirovať finančným horoskopom a pozrite sa, čo vás čaká v budúcom roku!
 
 

 

Vodnár (20.1. - 18.2.)

 
Plánovanie výdavkov a investícií nie je Vodnárovou silnou stránkou. V roku 2014 by si ľudia tohto znamenia mali dať dobrý pozor na efektívne finančné riadenie. Mali by byť dostatočne ostražití a nepodliehať eufórii z občasných úspechov a prejavov dôvery. Pozornosť by mali zamerať na ďalšie investičné príležitosti a po jarnej prestávke starostlivo zvažovať svoje ďalšie výdavky. To im umožní udržať si financie v dobrej kondícii!
 

Ryby (19.2. - 20.3.)

 
Hoci pôsobia Ryby zasnene a často akoby neprítomne, o svojich peniazoch majú pomerne dobrý prehľad. Aj tak bude v roku 2014 dôležité, aby sa zamerali na svoj ​​domáci rozpočet a zhodnotili, či je priestor pre úspory a či naozaj nutne potrebujú ďalšiu kreditnú kartu.
 



 

Baran (21.3. - 19.4.)

 
Ľudia narodení v období medzi marcom a aprílom sú mimoriadne dynamické osobnosti a niekedy pôsobia ako "hrom do police". Táto energia ide často ruka v ruke s netrpezlivosťou a nedbanlivosťou. Extrovert Baran žije zo dňa na deň a často zabúda, že momentálne uspokojivý stav účtu sa môže z minúty na minútu zvrhnúť. Nadchádzajúci rok prinesie Baranom nové výzvy, a to aj v oblasti financií. Nádejne začatý rok 2014 prinesie plody v podobe dodatočných finančných prostriedkov, ktoré budú určite užitočné počas letných prázdnin.
 

Býk (20.4. - 22.5.)

 
Nikto nemiluje nakupovanie tak ako Býci. Vášeň pre zhromažďovanie predmetov a sklon k nadmernej konzumácii môže spôsobiť, že ľudia narodení v Býkovi, najmä tí "aprílový", uviaznu v problémoch s dlhmi. Ak chcete odvrátiť svoje finančné problémy, ktoré by viedli až k vyjednávaniu so správcom pohľadávok, analyzujte vlastné náklady a realizujte v novom roku úsporný plán. Na konci roka 2014 môžete žať ovocie svojho úsporného správania a zažiť cestu do vytúženého miesta. Možno vďaka lepšiemu hospodáreniu s peniazmi?
 
 

Blíženci (23.5. - 21.6.)

 
Spoločenskí Blíženci míňajú svoje peniaze voľne a ľahko. Značné výdavky vynakladajú na spoločenský život a početné stretnutia. To sú ale náklady, ktoré si Blíženci môžu nie vždy dovoliť.
Svojím konaním priťahujú dlhy, s ktorými majú Blíženci svoje skúsenosti. Finančnú injekciu môžu očakávať v júni. S pokojným svedomím začnú so svojimi priateľmi grilovaciu sezónu. Oplatí sa preto premýšľať o racionálnych výdavkoch a využiť každú príležitosť, kedy ušetriť!
 
 

 

Rak (22.6. - 22.7.)

 
Nákup so zoznamom v ruke, sporiaci účet, orientácia na zľavy - to všetko nie je Rakom príliš blízke. Ľudia v znamení Raka nie sú práve príkladom, ako viesť domáci rozpočet.
Často podliehajú najrôznejším lákadlám obchodníkov a nezaoberajú sa analýzou všetkých hlavných výdavkov. Nadchádzajúci rok bude nadmieru bohatý na úspechy, vrátane finančných. Milí Raci, stojí za to, aby ste tento rok uskutočnili svoje sny, ale zároveň sa rozhodli pre výdavky bez rizika. Tentoraz neriskujte!
 
 


 

Lev (23.7. - 23.8.)

 
Ľuďom narodeným v znamení Leva nehrozia vďaka ich úžasným organizačným schopnostiam a rozhodnosti problémy s dlhmi. V nadchádzajúcom roku sa Lev nebude môcť sťažovať na svoj ​​rozpočet a všetky svoje záväzky uhradí riadne a včas. Na konci roka, tesne pred sviatkami, budú peňaženky Levov naviac obohatené vyššími príjmami v práci, nečakanými bonusy alebo príjmy z úspešne dokončených transakcií.
 

Panna (24.8. - 22.9.)

 
Nasledujúci rok bude pre Panny z pohľadu financií záťažový. Hoci sú starostlivé a sporovlivé, len ťažko odolávajú atraktívnym ponukám. Počas apríla sa môžu objaviť neočakávané výdavky alebo nezvaná návšteva, ktorá si vyžiada dodatočné náklady. Panny budú musieť prejavovať nadmernú asertivitu a disciplínu, aby sa vyhli zbytočným dlhom.
 
 
 

 

Váhy (23.9.-22.10)

 
Po Novom roku by mali byť ľudia v znamení Váh stále na pozore pred pokušeniami, ako sú napr pôžičky. Bude ich čakať tiež niekoľko ťažkých finančných rozhodnutí, ktoré by ale vďaka pomoci svojich blízkych mali zvládnuť bez väčších problémov. Ich domáci rozpočet by tak mal byť v dobrej kondícii.
 

Škorpión (23.10.-21.11.)

 
Škorpióni len tak ďalej! Finančné problémy sú Škorpiónom cudzie a nasledujúci rok by to tak malo zostať. Navyše rok 2014 bude bohatý na dobré investície. Niekedy v období letných prázdnin by si ale mal každý Škorpión dať pozor pri plánovaní dovolenky. Nie každá cestovná kancelária je v dobrej finančnej situácii a mohlo by ho tak stretnúť nemilé prekvapenie.
 
 

 

Strelec (22.11.-21.12)

 
Nadšenie ľudí narodených v Strelcovi príde vhod v každodennom živote a pomáha tiež dosiahnuť ťažko dosiahnuteľných cieľov - aj tých finančných. V budúcom roku nastane pre Strelca zlom v oblasti nových investícií v podobe nákupu nového bytu, auta či ďaleké cesty. Preto by mali pred každým takýmto rozhodnutím nájsť najprv nové možnosti ako šetriť.
 

Kozorožec (22.12.-19.1.)

 
Dôslední a zodpovední Kozorožci si môžu byť istí, že v roku 2014 ich žiadne veľké finančné prekvapenie nečaká. Iba september môže priniesť nárazové výdavky, preto bude dobré sa na ne dopredu pripraviť. Kozorožci narodení v januári sú majstrami v plánovaní výdavkov a sporenia. Vďaka tomu sú neustále pripravení na nečakané výdavky a debetné a kreditné karty teda nie sú pre nich potrebné.
 
 
 
Horoskop spracovala spoločnosť Kruk.

Žádné komentáře:

Okomentovat