pátek 24. ledna 2014

Kuřecí prsa trochu jinak

Kuřecí prsa v tatarské omáčce:



Ingredience:


§                                 Kuřecí prsa (500 g)

§                                 Sůl, pepř

§                                 Tatarská omáčka Hellmann‘s (4 lžíce)

§                                 Česnek (4 stroužky)

§                                 Hladká mouka na obalení

§                                 Olej na smažení (4 lžíce )



Kuřecí prsa nakrájejte na 2 cm silné plátky.
Osolte a opepřete.
Promíchejte maso s tatarskou omáčkou Hellmann’s a s prolisovaným česnekem.
Můžete jej dát na 1 hodinu uležet do lednice. Maso bude křehčí a šťavnatější.
Rozehřejte pánev s olejem. Plátky kuřete zlehka obalte z obou stran v mouce a osmažte z obou stran dozlatova (cca 3 minuty z každé strany).
 
 
 
 
Dobrou chuť.